joke van kerschaver

In principe is het zo moeilijk niet. Een persoonlijk interieur overstijgt alle trends.

Maar dat ‘eigen maken’ kan een flinke uitdaging zijn. Zeker bij veelvouden: meerdere persoonlijkheden, uiteenlopende wensen, ruimere mogelijkheden. Het is dan essentieel om niet te snel naar plaatjes te kijken.

Dus eerst wil ik met jullie de diepte in. Het leven bespreken en de toekomst verkennen. Praten over persoonlijke voorkeuren ook, maar dan vooral waar die vandaan komen. Zoeken naar raakpunten, die we kunnen doortrekken tot één grote lijn.

Hoe het ongeveer gaat worden, laat zich niet omschrijven. Ik heb geen ‘eigen signatuur’. Die typische Insuite-woning bestaat niet. Wat zal ontstaan, is jullie perfecte interieur. Praktisch, sprekend. En helemaal eigen.

Mijn naam is Joke van Kerschaver. Ik ben opgeleid tot architect en interieurarchitect, en beweeg me sinds 1999 in de ruimte tussen die disciplines. Verwacht van mij ‘mooi’, maar zeker ook vernuft: slim ruimtegebruik, hoogwaardige materialen en duurzame techniek.

“vintage, antiques and art are key elements of good design”

Get in touch

Een interieur “eigen maken” kan een flinke uitdaging zijn. Zeker als uiteenlopende persoonlijkheden er samen uit moeten komen. Ik help om één lijn te vinden. Praktisch, sprekend en helemaal eigen.